Foto's

Over Didim

Het Palm Wings Kusadasi hotel staat direct aan een uitgestrekt zandstrand aan de Egeïsche kust. Hier bent u omringd door palmbomen en kijkt u ’s avonds uit op een zonsondergang over zee. Op ca. 1 kilometer afstand ligt het pittoreske plaatsje Didim. Hier vindt u gezellige terrasjes, cafés en restaurants, maar ook een mooi oud centrum met resten van het rijke verleden van Didim. Kusadasi zelf ligt op zo’n 14 kilometer afstand en ik is makkelijk te bereiken met de auto of bus. De smalle straatjes en steegjes geve nde stad een authentiek karakter, maar de kustplaats is zeker ook een moderne stad. Behalve heerlijk winkelen, ete n en drinken kunt u hier de hele nacht blijven feesten in één van de bars of clubs. Vanuit Kusadasi kunt u ook binnen een uur met de boot bij het Griekse eiland Samos zijn, waar behalve een gezellig centrum ook klassieke ruïnes en een oud klooster te vinden zijn. Wat u beslist niet mag missen in de buurt is Efeze, waar prachtig bewaarde ruïnes van een Oud-Griekse en Romeinse handelsstad te vinden zijn. De bibliotheek bestaat zelfs nog uit meerdere verdiepingen.

Ten zuiden van Kusadasi ligt het Nationale Park Dilek Milli, voornamelijk populair dankzij haar prachtige stranden en deels onbegaanbare gebieden. Hier kunt u schitterende tochten maken door de bergen en valleien, zonnen op het strand, of slenteren door de haven.
Ook buiten het park is de natuur erg mooi en bergachtig. Het klimaat is perfect voor een vakantie. Zomers wordt het ruim 30 graden en ook in april en oktober zullen de temperaturen rond de 24 graden liggen.

Vergelijk Palm Wings Kusadasi bij 3 aanbieders Bekijk prijs