Beoordelingen van Palm Wings Kusadasi


Beoordeling plaatsen

Beoordeling door A. Hopstaken ● mei 2014

Hotel10
Kamer10
Service10
Omgeving8
Eten10
Sport & Entertainment9
9.5

Geweldige accommodatie voor zowel kinderen als volwassenen. Zijn met onze kinderen en kleinkinderen 8 dagen prima verwend door personeel. Geweldig ruime keuze zowel bij het ochtend, middag en avondbuffet. Kamers super schoon en de bediening geweldig. Verdient voor mij een dikke 10+. Kleinkinderen genoten van het zwembad en de glijbanen. Zo kan ik nog wel even doorgaan. In een woord gewldige vakantie gehad.


Beoordeling door EDO 1 ● Januari 2013

Hotel8
Kamer7
Service7
Omgeving9
Eten8
Sport & Entertainment10
8.2

vorig jaar hier geweest met mn voetbalteam op trainingskamp en nu zelf met mn vriendin en dochter terug gegaan want het was super. je kan er lekker sporten en lekker aan het strand liggen of zwemmen.


Beoordeling door Friso ● April 2013

Hotel9
Kamer8
Service9
Omgeving7
Eten7
Sport & Entertainment9
8.2

afgelopen lente met mijn gezin hier een week verbleven. lekker gesport, geluierd en vermaakt. ook de kinderen... doordat het lekker groot is heb je alle ruimte en dat zorgt voor veel privé. dat vonden m'n vrouw en ik echt bijzonder prettig. we gaan wel vaker naar dit soort resorts in Egypte ook veel, maar dit was echt lekker rustgevend.

het was niet heel erg eenvoudig om de omgeving te bezoeken, maar daar kon het hotel volgens mij verder niet heel veel aan doen. het personeel heeft nog wel veel voor ons betekend maar hadden op meer gehoopt.
Vergelijk Palm Wings Kusadasi bij 3 aanbieders Bekijk prijs